Fallon d'Floor 2014

првите годишни награди за најтеатралното паѓање на годината

125,000+ и други
Language
Добредојдовте на 2014 Fallon d'Floor. Избравме шест неверојатни падови од претходната година за вашето уживање.

Не сите паѓања се создадени на ист начин. Гласајте за најтеатралната номинација, давајќи повеќе значајност ако падот го одлучил крајот на важен натпревар.Еден глас од дом секоја недела.

Вашите 2014 Fallon d'Floor натпреварувачи се...